Вашите лични данни

Ние не събираме и не обработваме Вашите лични данни!

Правят го трети страни с цел представяне на по-подходящи реклами за Вас.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще Ви предложим персонализирани реклами.

Ако натиснете бутона Не съм съгласен, ще Ви предложим неперсонализирани реклами.

Научете повече в страницата за Защита на лични данни.

Съгласен съм Не съм съгласен


Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.

Вицове / Ученически

Изпратен на

През април се провела олимпиада по математика. Явили се ученици от най-различни училища. В началото на май обявили класирането. На първо място естествено бил ученик от Математическата гимназия, на второ - от Природоматематическата, на трето място - от езиковата гимназия, а на последно място - от едно основно училище. Обявили, че и за последно място ще се дава награда. Влизат директорите в часовете, за да поздравят учениците:
директорът на Езиковата гимназия: -Браво! Ти прослави нашата гимназия с 3-тото си място! За теб всеки петък до края на годината ще е почивен, а по математика и по още един предмет, който си избереш, ще имаш 6 за годината. Честито!
директорът на природоматематическата: Супер! Поздравявам те! Имаш 6 за годината, а ако се класираш първи и на олимпиадата по химия другата седмица, то и по този предмет ще ти пишем 6 за годината.
директорът на основното: Абе не си много за хвалене, ама айде щом дават награда ще те пусна четвъртък и петък да почиваш.
директорът на МГ: Браво! Аз никога не съм се и съмнявал във възможностите ти и затова държа да те информирам, че ще участваш в престижния маратонски, математически турнир "24 часа на МГ" в събота и неделя. За целта в петък след часовете оставаш на интензивна подготовка до 19:00 часа и в събота в 11:30 да си в стая 205. Гледай да не закъснееш, че пишем закъснение 1/3.

Рейтинг:

Назад


Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.