Вашите лични данни

Ние не събираме и не обработваме Вашите лични данни!

Правят го трети страни с цел представяне на по-подходящи реклами за Вас.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще Ви предложим персонализирани реклами.

Ако натиснете бутона Не съм съгласен, ще Ви предложим неперсонализирани реклами.

Научете повече в страницата за Защита на лични данни.

Съгласен съм Не съм съгласен


Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.

Вицове / Професионални

Изпратен на

След 15 годишна служба като свещеник в чест на отец Паскуале била организирана прощална вечер. За кратка тържествена реч бил поканен много известен политик. Политикът закъснял и свещеникът решил да каже няколко думи на паството ки, за да мине време.

"Първото си впечатление за общината аз получил от първата изповед, която изслушах тук, и си помислих, че архиепископът не е пратил на ужасно място.
Първият човек, когото изповядах, ми разказа, че е откраднал телевизор и пари от родителите си, извършил е кражба на работното си място, имал е увлекателни интимни отношения с жената на шефа си, и понякога се занимавал с продажба на наркотици. И, за капак на всичка, той ми призна, че заразил с венерическа болест своята сестра.
Бях шашнат и потресен. Но с течени на времето се запознах с останалите енориаши и видях, че не всички са такива - видях добри и отговорни хора. Ето така изминаха 15 години от моята кариера на свещеник."

Накрая се появил и политикът, за да произнесе дългоочакваната реч. Извинявайки се за закъснението си, той започнал: "Никога няма да забравя този ден, когато се появи нашият нов свещеник. За мой огромен късмет аз първи се изповядах при него..."

Рейтинг:

Назад


Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.