Вашите лични данни

Ние не събираме и не обработваме Вашите лични данни!

Правят го трети страни с цел представяне на по-подходящи реклами за Вас.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще Ви предложим персонализирани реклами.

Ако натиснете бутона Не съм съгласен, ще Ви предложим неперсонализирани реклами.

Научете повече в страницата за Защита на лични данни.

Съгласен съм Не съм съгласен


Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.

Вицове / Само в България

Изпратен на

Инструкция за покупка на диня.
1. За да закупите диня, първо трябва да я разпознаете сред другите стоки на щанда. Динята е кръгла, зелена и раирана. Изключение прави цариградското грозде. За да не объркате тези две ягоди (а динята е ягода), цариградското грозде е по-малко.
2. Помолете да претеглят динята. Запомнете, че тя тежи повече, иначе това не е диня, а цариградско грозде или боядисан балон. Ако ви се струва, че тежи малко, но сте сигурни, че това все пак е диня, то можете да не се съмнявате в цифрата. Тя по-скоро ще е завишена, но никога не и занижена. В краен случай яжте цариградско грозде.
3. Почукайте по динята. Ако ви отговорят, не я взимайте. Звукът при почукването трябва да е отчетлив, сякаш вътре е празно. Ако динята се окаже мека на пипане, оставете цариградското грозде на мира.
4. Помолете да разрежат динята. Длъжни сте да видите дали е червена отвътре. Тук има две важни неща. Първо, разрезът трябва да не е голям, иначе няма да можете да търкаляте динята пред себе си с крака в случай, че ръцете ви са заети. Второ, пробвайки динята, не се опитвайте да отхапете колкото се може повече. Динята вече е претеглена. Просто трябва да се убедите, че не са ви пробутали цариградско грозде.
5. Разплащайки се за динята помнете: тя струва шест лева за килограм. И нито стотинка повече. Ако ви искат повече, то помолете да отделят златните инкрустации, драгоценните камъни и прочие простотии, заради които динята струва толкова.
Надявам се, че тази инструкция ще ви помогне да се насладите на вкуса на зрялата диня и да намалите количеството цариградско грозде във вашата диета.

Рейтинг:

Назад


Този уебсайт работи благодарение на показването на реклами на нашите посетители.
Моля, подкрепете ни като спрете Вашия Ad Blocker за този сайт.